Glosar termeni pariuri sportive 2

Spread the love

Continuam articolul precedent cu explicarea in linii mari si pe intelesul tuturor al unei serii de termeni folositi la pariuri sportive. Data trecuta am ajuns cu termenii din pariuri sportive doar la litera B. Azi vom continua explicarea termenilor din pariuri sportive cu inca o serie de cativa in ordine alfabetica.

C

Canadian = termen folost de casele de pariuri pentru un anume sistem de pariuri sportive ce se poate juca. Canadianul contine un numar de 5 evenimente sportive combinate dupa cum urmeaza: 10 duble, 10 triple, 5 selectii de cate 4 meciuri si un acumulator cu toate 5 evenimentele, in total 26 de varinate de pariuri.

Chalk = termen folosit pentru a demuni echipa favorita sau favoritul la un eveniment sprotiv

Chalk player = denumire conventionala pentru pariorul care pariaza doar pe favoriti

Circled game = se foloseste de regula pe sporturile americane si vine de la faptul ca bookmaker-ul a limitat optiunile de pariere pe un eveniment sprotiv ca urmare a unor fenomene fie naturare sau induse ce ar putea modifica semnificativ sansele echipelor participante

Correct score = este o optiune de pariere populara pentru multe sporturi ce iti da posibilitatea pariorului sa plaseze un pariu in care acesta anticipeaza corect rezultatul unei intalniri precum sunt meciurile de fotbal, partidele de tenis sau de hochei si alte sporturi unde scorul corect nu este de proportii precum in baschet sau alt sport cu multe puncte in timpul desfasurarii evenimentului sportiv.

Pentru aceasta saptama am incheiat explicarii de termeni din pariuri sportive, ramand sa ne auzim saptamana viitoare pentru alti termeni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twenty + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.