Pariuri contra statisticii

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  

Se spune ca statistica este precum un costum de baie, adica iti arata apoape tot, dar iti ascund esentialul. Cand vine vorba despre pariuri sportive si statistica lucrurile se complica putin. Se stie ca statistica se genereaza dupa finalizarea unui eveniment si ea poate fi consultata pentru evenimentele viitoare.

Cine pariaza cu ajutorul statisticii are de cele mai multe ori de castigat, aceasta fiind un instrument ajutator foarte util. Practic foarte multi pariori care privesc pariurile ca pe o modalitate profitabila de a investii banii se ajuta in fundamentarea deciziei de date statistice. Insa cand folosesti date statistice trebuie sa fii atent ca acestea sa contina valoare pentru a nu te induce in eroare sa iei decizii gresite.

O categorie aparte de pariori, in special cei care pariaza mai riscant joaca de cele mai multe ori contra statisticii. Sa faci pariuri contra statisticii este mult mai greu de folosit decat in cazul celalalt. Aici ai nevoie de multa rabdare si timp, sa gasesti acele date statistice care ar putea fi in favoarea acestui stil de pariere. De regula pariuri contra statisticii se pun atunci cand se urmareste intreruperea uneii serii de rezultate de merg intr-un singur sens. Studiile sunt aici diverse si discutabile, insa pentru pasionatii de pariuri sportive este o arie buna care odata inteleasa poate aduce un profit considerabil pariorilor, deorece cand pariezi contra datelor statistice cotele caselor de pariuri online sunt mult mai mari, acestea stiind ca nu sunt multi pariori care se arunca la asemenea cote si pariaza chiar inn contradictoriu cu datele oferite de statistici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 + three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.