Pariu pe underdog

Spread the love

Orice parior ar trebui sa stie ca in termeni tehnici echipa care pleaca cu sansa a doua la castigarea unei partide este denumita “underdog”. In general aceste echipe primesc cota cea mai mare in caz de victorie intr-o partida. Poate multi pariori considera gresit sa plaseri un pariu pe underdog deoarece aceast tip de echipa de cele mai multe ori pierde. Insa in realitate daca stduiati cu atentie unele partide de fotbal veti vedea cat de profitabil este sa pariezi pe underdog, dar ideea este sa stiti cum sa faceti acest lucru.

De obicei o echipa de tipul underdog se poate afirma in special in competitiile secundare de fotbal ce se desfasoara intr-o tara si in special in cupe. Speram ca a-ti vazut de multe ori echipe mari eliminate surprinzator in cupe dupa ce joaca in partide cu echipe care nu le dai sansa sa marcheze cel putin un gol in partida respectiva.

Iata ce trebue sa faceti pentru a avea succes cu un pariu pe underdog:

  1. cautati un underdog doar in partidele de cupa
  2. axati-va doar pe o singura cupa, de preferat Cupa Frantei
  3. alegeti 5 partide in care joca in special echipe din prima liga si nu au un inters ridicat in a castiga cupa
  4. orietati-va ca uderdog-ul sa aiba cota la victorie undeva in jurul valorii de 7.00, dar nu mai putin

Plasati cele 5 pariuri pe underdog cu o miza de 10 unitati si este suficient sa castige unul singur pentru a realiza un profit de 20 de unitati.

2 Comments

  1. Orice calcul va da si pierderi dar ideea e in opinia mea sa cauti doar meciurile la care cand va uitati chiar va inspira un anume pronostic incredere.

    • de acord cu tine ca vor fi si pierderi, important este sa iti intre un pariu pe underdog de asa natura incat sa-ti acopere eventualele pierderi plus un minim de profit!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nineteen − 6 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.