Sistemul Lucky 15

Spread the love

Cine pariaza online si este documentat cunoaste Sistemul Lucky 15. Acesta este un sistem in care sa va plasati pariurile cel mai profitabil cand pariati la o casa de pariuri online acreditata in Romania.

Sistemul Lucky 15 presupune alegerea a 4 partide pe talonul de pariere pe care il aveti la dispozitie la o casa de pariuri online. Aceste 4 partide daca le jucati in sistem aveti mai multe posibilitati sa le combinati de asa natura incat daca va iese o variata sa iesiti pe un minim de profit. Sistemul Lucky 15 contine urmtoarele combinatii: 4 single, 6 duble, 4 triple si 1 combinatie completa.

Sistemul Lucky 15 are in total 15 de variante posibile si este oferit de aproape toate casele de pariuri online, inclusiv cele acreditate pe teritoriul Romaniei.

Acest sistem se recomanda a se folosii in special de pariorii care sunt tentati sa plaseze pariuri de tipul pauza final.

In acest sens echipa redactiei noastre a facut o serie de experimente si a constatat ca merg pariurile pauza final de genul 1/X si este suficient sa iasa unul singur din cele 4 pentru a aveam profit. Pariurile de tipul 1 pauza / X final sunt cel mai des intalnite in ligile din Franta, in special in Franta Ligue 2 si Franta National. Daca noi am testat doar cu acest tip de pronostic nu inseamna ca asa trebuie sa faceti si voi, dimpotriva aveti liber sa testati ce tip doriti de pronostic, dar este recomandat sa fie de tip pauza/final.

Revenind la Sistemul Lucky 15 si la pariurile pauza final de tipul 1/X sa facem si calculele pentru a vedea randamentul unui astfel de model de pariere. Asadar avem in total 15 de varinate. Sa presupunem ca pe fiecare varianta plasam o miza de 3 unitati la o cota medie de 15.00. Rezultatul in functie de numarul de partide pauza/final ghicite este urmatorul:

  1. am ghicit un rezultat pauza/final avem un profit de 5.80 unitati
  2. avem doua rezultate corecte pauza/final, ne rezulta un profit de 51 unitati
  3. cu 3 ponturi pauza/final corecte ne bucuram de un profit de 819 unitati
  4. cu maxim de 4 predictii corecte obtimen un profit total de 13107 unitati

Sistemul Lucky 15 este un sistem care functioneza bine cu selectiile alese de redactie si ne bucuram de fiecare data cand primdem cel putin o predictie pauza/final, nu mai vorbim cand prindem doua sau chiar mai multe, insa mai rar, dar pana la urma orice profit este bine venit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nineteen − fifteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.